Lunchseminarium 10 november – Jämställdhet i spelbranschen – Går vi i rätt riktning?

Företag i spelbranschen gör betydligt mindre framsteg när det kommer till att rekrytera kvinnor till ledande positioner än många jämförbara börsföretag i andra branscher. Det enligt en ny analys av det internationella rekryteringsföretaget Odgers Berndtson som presenterades i september. Samtidigt visar årets Allbrightrapport att bilden av branschen inte är entydig. Flera spelföretag återfinns där på den gröna listan över börsens mest jämställda bolag.

Debatten om könsfördelningen i spelbranschen är inte ny och under det senaste decenniet har flera initiativ lanserats med syfte att förändra situationen. Men vilken effekt har satsningar på ökad jämställdhet haft? Vad kan vi lära av spelföretag som har uppnått en jämnare fördelning på ledande positioner och vilka ytterligare åtgärder måste till för att branschen ska kunna ta tillvara de kompetenser som idag går förlorade?

Detta är några av de aktuella frågor som kommer att diskuteras då BOS bjuder in till ett lunchseminarium, fredagen den 10 november.

 

Medverkande:

Cecilia Bergendahl, Managing Director, Novamedia Sverige

Johan Törnqvist, VD, Play’n GO

Anna Romboli, Chief Communications Officer, NetEnt

Ann-Sofie Olsson, Partner, InterPares Management Consultants

 

Välkommen!

 

Tid: 10 november, kl. 12:00 – 13:00 (lunchmackor serveras från 11:30)

Plats: Finlandshuset, Snickarbacken 4, Stockholm

Anmälan skickas till info@bos.nu